Zážitková gastronomie je způsob stravování, kdy host očekává
nějakou formu prožitku, nejlépe však všech smyslů,
aby odcházel plný dojmů.
Člověk vnímá všemi smysly, touží po prožitku, toto je
cílem zážitkové gastronomie.
Zážitková gastronomie je způsob stravování, kdy host očekává
nějakou formu prožitku, nejlépe však všech smyslů,
aby odcházel plný dojmů.
Člověk vnímá všemi smysly, touží po prožitku, toto je
cílem zážitkové gastronomie.
Degustační menu při příležitosti výročí vzniku Československé republiky
Husí paštika
Vývar z oháňky
Roláda ze selátka
Vařená tabulová špička
Čokoládový dort
1918 CZK
Husí paštika
s pistáciemi a cibulovou marmeládou
395 CZK
Tatarský biftek z hovězí svíčkové
míchaný před hostem
530 CZK
Kuřecí galantina
s kyticí salátů
230 CZK
Husí foie gras
s jablky macerovanými v Calvadosu
490 CZK
Gratinovaný kozí sýr
s opečenou zeleninou a redukcí z červené řepy
380 CZK
Consommé z hovězí oháňky
se zeleninou Julienne a masovými knedlíčky
175 CZK
Bramborová polévka
s houbami ze Slavkovského lesa
140 CZK
Vídeňská česneková polévka
s chlebovými krutony
130 CZK
Salát z polníčku
s praženou pancettou, zastřeným vejcem a hořčičným dresinkem
280 CZK
Listový salát s kuřecím masem
s krutony a majonézovým dresinkem
330 CZK
Salát z červené řepy
s jablky a kozím sýrem
340 CZK
Směs listových salátů s uzeným pstruhem
s bylinkovou omáčkou
350 CZK
Chateaubriand Rübezahl pro 2 osoby
se smetanovou omáčkou z lišek, máslovou baby karotkou a
brambory Grenaille dranžírovaný před hostem
1500 CZK
Biftek z hovězí svíčkové
s madagaskarským pepřem, máslovou kukuřicí a bramborovým fondantem
740 CZK
Vídeňský hovězí guláš
s domácím žemlovým knedlíkem
430 CZK
Jehněčí kotletky krále Edwarda VII.
s bylinkami a pečeným bramborem
745 CZK
Kuřecí Supreme
plněný hrubozrnnou hořčicí, máslová zelenina
390 CZK
Vepřová panenka
s koňakovými meruňkami, špenátem a kroketami
410 CZK
Smažený telecí řízek
s rakouským bramborovým salátem
420 CKZ
Tafelspitz
s křenovo-smetanovou omáčkou a zeleninou
450 CZK
Roláda ze selátka
s červeným zelným salátem a bramborovo-špenátový knedlík
440 CZK
Stroganoff
z hovězí svíčkové s těstovinami tagliatelle
730 CZK
Filet z candáta
s brokolicí a holandskou omáčkou
570 CZK
Grilovaný losos
s koprovou omáčkou a těstovinami pappardelle
470 CZK
Pečený pstruh z Větrova
s oříškovým máslem a vykrajovaným bramborem
490 CZK
Krevetové ocasy
s česnekovým máslem a variací salátů
890 CZK
Tortellini plněné gorgonzolou
s rukolou a parmazánem
370 CZK
Houbové gnocchi
se smetanou a pestem
360 CZK
Sacherův dort
7,20 €
Trhanec císařovny ,,Sissi,,
s jablečnou marmeládou a švestkovým kompotem
190 CZK
Jablečný závin
s vanilkovou omáčkou a šlehačkou
130 CZK
Nugátový truffle dort
se šlehačkou
180 CZK
Sorry, the comment form is closed at this time.