Naše menu

FINE DINING POKRMY

Zážitková gastronomie je způsob stravování, kdy host očekává
nějakou formu prožitku, nejlépe však všech smyslů,
aby odcházel plný dojmů.

Člověk vnímá všemi smysly, touží po prožitku, toto je
cílem zážitkové gastronomie.

Degustační menu při příležitosti výročí vzniku Československé republiky

Husí paštika
Vývar z oháňky
Roláda ze selátka
Vařená tabulová špička
Čokoládový dort

1918 CZK

Studené předkrmy

Husí paštika
s pistáciemi a cibulovou marmeládou
395 CZK

Tatarský biftek z hovězí svíčkové
míchaný před hostem
530 CZK

Kuřecí galantina
s kyticí salátů
230 CZK

Teplé předkrmy

Husí foie gras
s jablky macerovanými v Calvadosu
490 CZK

Gratinovaný kozí sýr
s opečenou zeleninou a redukcí z červené řepy
380 CZK

Polévky

Consommé z hovězí oháňky
se zeleninou Julienne a masovými knedlíčky
175 CZK

Bramborová polévka
s houbami ze Slavkovského lesa
140 CZK

Vídeňská česneková polévka
s chlebovými krutony
130 CZK

Saláty

Salát z polníčku
s praženou pancettou, zastřeným vejcem a hořčičným dresinkem
280 CZK

Listový salát s kuřecím masem
s krutony a majonézovým dresinkem
330 CZK

Salát z červené řepy
s jablky a kozím sýrem
340 CZK

Směs listových salátů s uzeným pstruhem
s bylinkovou omáčkou
350 CZK

Hlavní jídla

Chateaubriand Rübezahl pro 2 osoby
se smetanovou omáčkou z lišek, máslovou baby karotkou a
brambory Grenaille dranžírovaný před hostem
1500 CZK

Biftek z hovězí svíčkové
s madagaskarským pepřem, máslovou kukuřicí a bramborovým fondantem
740 CZK

Vídeňský hovězí guláš
s domácím žemlovým knedlíkem
430 CZK

Jehněčí kotletky krále Edwarda VII.
s bylinkami a pečeným bramborem
745 CZK

Kuřecí Supreme
plněný hrubozrnnou hořčicí, máslová zelenina
390 CZK

Vepřová panenka
s koňakovými meruňkami, špenátem a kroketami
410 CZK

Smažený telecí řízek
s rakouským bramborovým salátem
420 CKZ

Tafelspitz
s křenovo-smetanovou omáčkou a zeleninou
450 CZK

Roláda ze selátka
s červeným zelným salátem a bramborovo-špenátový knedlík
440 CZK

Stroganoff
z hovězí svíčkové s těstovinami tagliatelle
730 CZK

Filet z candáta
s brokolicí a holandskou omáčkou
570 CZK

Grilovaný losos
s koprovou omáčkou a těstovinami pappardelle
470 CZK

Pečený pstruh z Větrova
s oříškovým máslem a vykrajovaným bramborem
490 CZK

Krevetové ocasy
s česnekovým máslem a variací salátů
890 CZK

Vegetariánské pokrmy

Tortellini plněné gorgonzolou
s rukolou a parmazánem
370 CZK

Houbové gnocchi
se smetanou a pestem
360 CZK

Dezerty

Sacherův dort
7,20 €

Trhanec císařovny ,,Sissi,,
s jablečnou marmeládou a švestkovým kompotem
190 CZK

Jablečný závin
s vanilkovou omáčkou a šlehačkou
130 CZK

Nugátový truffle dort
se šlehačkou
180 CZK

Sorry, the comment form is closed at this time.